Speelgoed groothandel

Toi-Toys is een speelgoed groothandel voor grote en kleine afnemers in Europa en marktleider op het gebied van merkloos speelgoed in België en Nederland. Het ruime assortiment speelgoed van ruim 1800 artikelen leveren wij onder andere aan klanten zoals winkeliers, groothandels, retailketens, kermisexploitanten, vakantieparken en horecagelegenheden. Het speelgoed wordt vanuit China geïmporteerd en geëxporteerd naar landen binnen Europa.

Speelgoed groothandel; Speelgoed bestellen bij Toi-Toys

Speelgoed bestellen bij speelgoed groothandel Toi-Toys kan op verschillende manieren. Breng een bezoek aan de showroom in Veldhoven (Nederland) waar een van onze medewerkers u graag informeert over de mogelijkheden. Uiteraard kan het bestelproces ook telefonisch verlopen. Een andere manier voor het bestellen van speelgoed bij speelgoed groothandel Toi-Toys is door een bezoek van onze accountmanager. Deze persoon bezoekt uw bedrijf en helpt u bij het kiezen van het juiste speelgoed. Is alles duidelijk en wilt u snel het gewenste speelgoed bestellen? Bezoek dan onze webshop waar u eenvoudig het speelgoed online kunt bestellen!

Speelgoed groothandel; Herkomst speelgoed

Speelgoed groothandel Toi-Toys laat het speelgoed bij betrouwbare speelgoedfabrikanten in China, Taiwan en Hongkong fabriceren. Gedurende het gehele aankoop- en productieproces wordt er een kwaliteitsprocedure in gang gezet waardoor alleen maar eerlijk speelgoed wordt gefabriceerd. Waarom China? Het aanbod in speelgoed is nergens zo groot als in China. Het heeft een hoge kwaliteit en de prijs / kwaliteit verhouding is goed.

Speelgoed groothandel; Zakelijke markt

Ieder bedrijf met een geldig B.T.W. nummer kan speelgoed bestellen bij speelgoed groothandel Toi-Toys. Zij kunnen voor zowel grote als kleine afnames speelgoed bestellen. Het is niet mogelijk om speelgoed als particulier af te nemen.

Speelgoed groothandel

Importeur & groothandel in heel Europa

Van kleine ondernemers tot wereldwijde winkelketens

Toi-Toys International
Jan Hilgersweg 9
5657 ES  Eindhoven
The Netherlands
+31 40 254 36 10
+49 3222 1094 937
info@toi-toys.com