Winkelketens

Speelgoed online voor winkelketens

Ook winkelketens zijn aan het goede adres bij Toi-Toys. Niet alleen bieden wij u een ruim assortiment aan ‘bestaand’ speelgoed online aan, ook kunnen wij u een op maat gemaakt product leveren. Onze design afdeling zorgt er voor dat het product geheel naar uw wens is. Zij kijken samen met u naar de mogelijkheden en passen waar nodig de producten aan. Dit garandeert een uniek product en zorgt er voor dat u er uit springt. 

Opslag van uw nieuwe unieke winkelketen speelgoed

Niet alleen helpen wij u met het opzetten van een speelgoed lijn, wij bieden u ook nog de optie om de opslag bij ons te plaatsen. In ons warehouse van 60.000 m2 hebben wij de ruimte om uw producten op te slaan. Dit zorgt ervoor dat u zelf geen ruimte hoeft te zoeken. Verder bent u ook nog gewaarborgd dat het product met de correcte zorg wordt behandeld. Zo zorgen wij voor het laden en lossen, stapeling, sealen en orderpicken. In ons warehouse liggen uw spullen veilig en zorgvuldig opgeslagen.

Direct naar uw winkel!

Heeft u een product bij ons op maat laten maken en/of in opslag liggen? Dan bieden wij u ook nog de optie om de distributie door ons te laten doen. Zo hoeft u zich ook hier geen zorgen over te maken. Verder wordt hierdoor gegarandeerd dat uw speelgoed door één en dezelfde partij wordt gehanteerd. Dit zorgt niet alleen voor een overzichtelijke situatie, maar ook voor een overzichtelijke factuur!

Kwaliteit en kwantiteit

Niet alleen kunnen wij zorgen voor uw product, de opslag én de distributie; tevens bieden wij u een goede kwaliteit. In ons eigen laboratorium worden de producten onderzocht op eventuele defecten. Door onze onderzoeken ontvangt u een degelijk product met nagenoeg geen defecten.  Zo staan wij garant voor een hoge kwaliteit over een hoge kwantiteit. 

Toi-Toys: ruim 25 jaar nummer 1 in speelgoed.

webshop-button

Importeur & groothandel in heel Europa

Van kleine ondernemers tot wereldwijde winkelketens

Toi-Toys International
Jan Hilgersweg 9
5657 ES  Eindhoven
The Netherlands
+31 40 254 36 10
+49 3222 1094 937
info@toi-toys.com