Speelgoed groothandel kermis

Speelgoed online voor Winkeliers

Bent u een winkelier of kermisexploitant en u wilt graag winstgevende speelgoed, knuffels en gadgets aan uw assortiment toevoegen? Wij van Toi-Toys bieden winkeliers online een breed assortiment aan van verschillende soorten speelgoed en u vindt al het speelgoed online. Of u nu opzoek bent naar buiten speelgoed, gadgets, houten speelgoed, thema gerelateerde attributen, enzovoorts, wij hebben het voor u.

Speelgoed groothandel

Natuurlijk garanderen wij de kwaliteit van onze producten. In ons eigen laboratorium wordt het speelgoed getest en verzorgen wij dat het aan de laatste wet- en regelgeving voldoet. 

Gevarieerd aanbod in speelgoed

Dankzij ons grote aanbod van speelgoed online heeft u een ruime keuze uit speelgoed. Dit is zowel voor u gunstig als voor uw klant. U heeft een ruime keuze. Zo kunt u kiezen uit voertuigen, dieren, knutselen, spellen, muziek, buitenspeelgoed, houten speelgoed, enzovoorts. Dit garandeert dat u voor alle leeftijden iets in huis kunt halen. 

Een grote voorraad bij Toi-Toys

Door onze grote opslag capaciteit van meer dan 60.000 m2 hebben wij altijd een grote voorraad producten liggen. Dus als de producten bij u over de toonbank vliegen, kunnen wij nog altijd zorgen dat uw schappen gevuld blijven.

Kermis knuffels kopen

De grijpmachines op de kermis. Iedereen kent ze, iedereen gebruikt ze. Natuurlijk valt er wel eens een pluche knuffel uit, wat er voor zorgt dat u deze weer moet aanvullen. Wij bieden een groot aanbod aan knuffels met een leuke winstmarge. Onze producten staan goed in de machines en dankzij onze constante vernieuwing, gaat u moeiteloos mee met de laatste trends.

Toi-Toys: ruim 25 jaar nummer 1 in speelgoed.

webshop-button

Importeur & groothandel in heel Europa

Van kleine ondernemers tot wereldwijde winkelketens

Toi-Toys International
Jan Hilgersweg 9
5657 ES  Eindhoven
The Netherlands
+31 40 254 36 10
+49 3222 1094 937
info@toi-toys.com