Horeca speelgoed

Speelgoed online voor horecagelegenheden

Gedurende ruim 25 jaar hebben wij een groot relatiebestand opgebouwd welke bestaat uit grote en kleine afnemers. Daarbij horen ook vele horecagelegenheden zoals cafés, restaurants, in- en outdoor speeltuinen welke het speelgoed online kopen. Als groothandel in speelgoed kunt ook u, als horeca eigenaar bij ons terecht.

Als speelgoed groothandel bieden wij u alles om de jongste bezoekers te vermaken

Ons ruime aanbod in speelgoed biedt u alle mogelijkheid om de jongste bezoekers te vermaken. Het maakt niet uit of u een speelhoek wil, weggeef attributen of speelgoed zoekt voor het buitenvermaak. Stimuleer de jeugd om een leuke dag er van te maken en boven alles, zichzelf te vermaken.

Gemakkelijk speelgoed kopen

Natuurlijk begrijpen wij als ondernemer naar ondernemer dat u het druk zult hebben. Daarom bieden wij ook een webshop. In onze webshop vindt u snel en gemakkelijk online het speelgoed welke u wilt afnemen. Toi-Toys is voorraadhoudend voor het grootste deel van onze collectie. Dit garandeert een klein tijdverlies aan uw kant. Verder hoeft u voor deze producten geen meter af te leggen. Ze worden direct aan de deur afgeleverd. 

Kwaliteit gewaarborgd in ons laboratorium

Waarschijnlijk zullen velen het speelgoed gaan gebruiken en zoekt u daarom ook kwaliteit. Ons eigen laboratorium voert nog extra controles uit waardoor wij onze kwaliteit kunnen waarborgen. Zij zorgen ervoor dat het speelgoed aan de laatste wet- en regelgevingen voldoet. Zo weet u ook dat u behalve leuk speelgoed, ook goed speelgoed in huis haalt. Onze speelgoed groothandel richt zich op speelgoed. Dit zorgt er voor dat het goedkoper is dan het reguliere speelgoed. Dit is voor u gunstig, aangezien u minder hoeft te betalen. 

Toi-Toys: ruim 25 jaar nummer 1 in speelgoed.

webshop-button

Importeur & groothandel in heel Europa

Van kleine ondernemers tot wereldwijde winkelketens

Toi-Toys International
Jan Hilgersweg 9
5657 ES  Eindhoven
The Netherlands
+31 40 254 36 10
+49 3222 1094 937
info@toi-toys.com