Groothandel

Speelgoed online voor groothandels

Zoekt u nog een uitbreiding in uw groothandel? Wellicht is speelgoed een goede uitbreiding! Koop snel en makkelijk uw speelgoed online. Vanwege het grote assortiment en constante vernieuwing in onze speelgoed groothandel, kunt u bij ons terecht voor de leukste en hipste speeltjes. Speelgoed in alle vormen, maten, en thema’s, voor enkelingen en voor groepen.

Betrouwbare lijnen: speelgoed groothandel

Doordat u gebruikt zult gaan maken van onze lijnen met het buitenland, weet u dat u betrouwbare lijnen gebruikt. Vanuit het verre oosten via de wereldhavens naar onze speelgoed groothandel en door naar u. Door deze lijn zijn wij al jaren de nummer één in speelgoed. Uw bestelling wordt met de grootste zorg opgevolgd en uitgevoerd. Zo zorgen wij er voor dat uw bestelling op de juiste tijd en plaats arriveert.

Tevens hebben wij een grote voorraad liggen in ons warehouse. Op de meer dan 60.000 m2 aan opslagruimte, garandeert dat wij een groot deel van ons assortiment snel kunnen leveren als u het nodig heeft.

Producten bij Toi-Toys

Wij garanderen de kwaliteit door ons eigen lab. Hier controleren wij of het speelgoed aan de laatste wet- en regelgevingen voldoet. 

De eigen design afdeling

Wilt u een persoonlijk tintje aan het speelgoed geven? Dan is ook dat geen probleem in onze speelgoed groothandel. Toi-Toys heeft een eigen design afdeling. Op deze afdeling zit een team van getalenteerde ontwerpers. Zij zorgen er voor dat uw product opvalt. Ook is het mogelijk dat zij een op maat gemaakte verpakking ontwerpen. Dit alles zorgt er voor dat uw product er uit springt.

Doordat ons speelgoed scherp geprijsd is, is uw groothandel gegarandeerd van een fijne marge. 

Toi-Toys: ruim 25 jaar nummer 1 in speelgoed.

webshop-button

Importeur & groothandel in heel Europa

Van kleine ondernemers tot wereldwijde winkelketens

Toi-Toys International
Jan Hilgersweg 9
5657 ES  Eindhoven
The Netherlands
+31 40 254 36 10
+49 3222 1094 937
info@toi-toys.com