China groothandel

Toi-Toys is dé China groothandel van Europa in topkwaliteit speelgoed. De speelgoedmarkt in China is gigantisch en de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Het speelgoed wordt door onze eigen kwaliteitsafdeling getest en gekeurd, waardoor er alleen speelgoed van de beste kwaliteit geïmporteerd wordt. Al dit speelgoed is dan ook voorzien van een CE keurmerk. Dit betekent dat het speelgoed voldoet aan de Europese kwaliteitsnormen. Inmiddels mag Toi-Toys zich marktleider noemen in merkloos speelgoed in België en Nederland. Test zelf deze hoge kwaliteit en de uitstekende service van China groothandel Toi-Toys en bestel eenvoudig online.

China groothandel ; Poppen & accessoires

Als China groothandel hebben wij een ruim assortiment aan speelgoed in verschillende categorieën. Een voorbeeld uit één van onze categorieën zijn poppen & accessoires. Voor iedere doelgroep vindt u bij ons het ideale aanbod of u nu een pannenkoekenhuis of groothandel exploiteert. Elke drie maanden wordt het assortiment uitgebreid waardoor wij altijd beschikken over de laatste en nieuwste trends op het  gebied van poppen en accessoires. Vraag eens naar de mogelijkheden.

China groothandel ; Bestellen

Wanneer u speelgoed wilt bestellen bij China groothandel Toi-Toys kunt u dit op verschillende manieren doen. Breng een bezoek aan onze showroom in Nederland of plaats telefonisch uw bestelling. Gaat u voor de eerste keer speelgoed bij Toi-Toys bestellen? Dan sturen wij vrijblijvend onze accountmanager bij u langs. Onze accountmanager zal u dan adviseren en begeleiden in het maken van de juiste keuzes. Zodra u beter bekend bent met Toi-Toys is het efficiënt voor u om uw speelgoed online te bestellen. Het voordeel hiervan is dat u zonder tussenpersoon op elk moment van de dag uw gewenste speelgoed kunt bestellen. Ervaar zelf het gemak en profiteer van zeer lage inkoopprijzen!

Importeur & groothandel in heel Europa

Van kleine ondernemers tot wereldwijde winkelketens

Toi-Toys International
Jan Hilgersweg 9
5657 ES  Eindhoven
The Netherlands
+31 40 254 36 10
+49 3222 1094 937
info@toi-toys.com