Spellen, Muziek, Bouwen

/public/site/uploads/assortiment/52521.jpg
/public/site/uploads/assortiment/51265.jpg
/public/site/uploads/assortiment/51125.jpg
/public/site/uploads/assortiment/51328.jpg
/public/site/uploads/assortiment/52200.jpg

Spellen, muziek en bouwen. Drie onderdelen die onderdeel zijn in het leven van de kleinste. Wat is er nu leuker dan een leuk spelletje spelen met de ouders of vriendjes? Samen herrie schoppen met de muziek instrumenten en een toren bouwen om deze vervolgens weer hard tegen de vlakte te gooien. Iedereen zal zich hier wel in herkennen. Bij Toi-Toys bieden wij een breed assortiment aan in het leukste speelgoed. Zo kunnen wij uw assortiment perfect aanvullen of uw horeca gelegenheid voorzien van leuke spellen voor de kleinste bezoekers.

De leukste spelletjes

Bij Toi-Toys hebben wij een groot aanbod in vele spelletjes. Klassiekers zoals een domino spel waarmee zelfs volwassenen zich nog uren kunnen vermaken. Of een klein elektronisch spelletje om de motoriek te trainen. Spellen om de kleinste te entertainen of om de al wat ouderen goed aan het denken te zetten. Zo bieden wij voor elke leeftijdscategorie of interesse wel iets.

Meer dan woorden

Muziek is een expressie. Een manier van uiten, niet perse met woorden. Geef uw kleinste klanten de kans om zich te uiten en zich te ontwikkelen op een creatieve manier. Natuurlijk zorgt dit voor de nodige herrie, maar het kind heeft plezier. Dit is natuurlijk het doel. Of het nu gaat om een klein keyboardje of een fluitje, de kinderen houden er van.

Bouw een toren zo hoog als de lucht

Wat spreekt nu meer tot de verbeelding dan iets maken uit niets. Bouw een mooie toren uit enkel stenen, of bouw een gebouw uit de omgeving na. Met de bouwstenen van Toi-Toys is alles mogelijk. Deze stenen voldoen aan alle Europese wet en regelgevingen en zijn daarmee voor iedereen veilig. Buiten dit feit hebben wij ook nog een eigen laboratorium waar alles wordt getest om een extra hoge kwaliteitsnorm te behalen.

Spellen, muziek en bouwen bij Toi-Toys

Toi-Toys bied een groot assortiment aan spellen, muziek instrumenten en bouw materialen voor kinderen. Hiermee zorgen wij voor de creatieve input die zo belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind. Toi-Toys levert onder meer aan Horeca, Groothandels, winkeliers en winkelketens. Heeft u interesse gekregen in de producten van Toi-Toys? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Toi-Toys: De nummer 1 in speelgoed.

Importeur & groothandel in heel Europa

Van kleine ondernemers tot wereldwijde winkelketens

Toi-Toys International
Jan Hilgersweg 9
5657 ES  Eindhoven
The Netherlands
+31 40 254 36 10
+49 3222 1094 937
info@toi-toys.com