Poppen & accessoires

/public/site/uploads/assortiment/02021.jpg
/public/site/uploads/assortiment/05679kopie.jpg
/public/site/uploads/assortiment/02881kopie.jpg
/public/site/uploads/assortiment/07770.jpg
/public/site/uploads/assortiment/06577.jpg

Wilt u uw assortiment uitbreiden met poppen en accessoires? Dan bent u hier aan het goede adres. Hier vindt u elke pop die u zoekt voor in uw assortiment. Of het nu gaat om een look-a-like babypop of een soort mode pop, wij hebben een oplossing.

De babypop

Velen zie je er langs komen, de bekende babypop. De kleine meid die zelf voor een baby wilt zorgen. De poppen bieden de mogelijkheid tot voeden, verschonen en badderen. Ook is het mogelijk om de bijbehorende accessoires te kopen. Denk bijvoorbeeld eens aan een wandelwagen, een draagzak of kledingstukken. 

Mode popje

Wellicht heeft u meer interesse in de “mode pop”. Deze zijn te plaatsen in hun  eigen wereldje. Als de jonge dame er nog een huisje bij krijgt, kan ze beginnen met het maken van de ideale wereld voor haar pop. Een hondje en een leuke roze auto er nog bij om het af te ronden. Zo kan de kleine meid haar eigen droomwereldje maken op haar kamer. 

Dierenpoppen

Ook bieden wij dierenpopppen aan. Neem nu bijvoorbeeld de paarden pop. Deze zijn geweldig voor elke meid die haar eigen paard zou willen. Zo kan ze makkelijk thuis haar eigen manege creeren. Samen met de eerder genoemde mode pop kan ze het wereldje al helemaal uitbreiden. Zo heeft ze alles waar meiden van dromen binnen handbereik.

Poppen en accessoires kopen bij Toi-Toys

Heeft u interesse gekregen om uw assortiment uit te breiden met poppen en accessoires van Toi-Toys? Neem dan contact met ons op of registreer u voor onze webshop. Wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en u heeft toegang tot de laatste trends in speelgoedland. Zo kunt u een aantal poppen bestellen voor uw horeca gelegenheid, om de kleinste te vermaken, of uw assortiment uitbreiden met de laatste poppenreeks.

Importeur & groothandel in heel Europa

Van kleine ondernemers tot wereldwijde winkelketens

Toi-Toys International
Jan Hilgersweg 9
5657 ES  Eindhoven
The Netherlands
+31 40 254 36 10
+49 3222 1094 937
info@toi-toys.com