Plush & baby

/public/site/uploads/assortiment/75008.jpg
/public/site/uploads/assortiment/71125.jpg
/public/site/uploads/assortiment/75200.jpg
/public/site/uploads/assortiment/72533.jpg
/public/site/uploads/assortiment/72100.jpg

Het leukste Plush & Baby speelgoed vind u bij Toi-Toys. Of u nu zoekt naar leuke plushe knuffel of baby speelgoed voor de allerkleinste? Toi-Toys bied een groot assortiment aan in beide. 

Altijd prijs!

Ons grote aanbod is immer veranderend. Zo groeien en bewegen wij mee met de trends. Door onze korte lijnen met de producenten kunnen wij een groot aanbod in plush bieden. Zo bent u altijd verzekerd van mooie knuffels welke actueel inspelen op de films en trends.

Het vroege vermaak

Het speelgoed aanbod richt bij Toi-Toys ook op de jongste leeftijd. De baby heeft ook al stimulans nodig in de vorm van speelgoed. Wij bieden vele soorten. Deze zijn allemaal veilig voor de kleinste zonder de kleinste onderdelen. Zo kunnen de baby’s niets in de mond stoppen waar ze op kunnen stikken. Ons baby speelgoed voldoet aan alle Europese normen en wordt daarbij nog eens extra door ons laboratorium getest om zo tot een veilig product te komen. Hierbij hoeft u zich dus geen zorgen te maken over verkeerd gebruik van schadelijke stoffen of kleine deeltjes.

Plush en baby speelgoed kopen bij Toi-Toys

Toi-Toys is al jaren de nummer 1 in speelgoed. Het grote assortiment staat garant voor een tevreden klant. Wij leveren onder meer aan horeca gelegenheden, winkeliers, groothandels en winkelketens. Heeft u interesse in de diensten van Toi-Toys, maar wenst u nog wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij u van alle extra informatie kunnen voorzien. Heeft u al genoeg gelezen en wilt u inzicht in ons assortiment? Maak dan een account aan. Zo krijgt u toegang tot onze webshop en kunt u ons volledig assortiment zien. Toi-Toys: De nummer 1 in speelgoed.

Importeur & groothandel in heel Europa

Van kleine ondernemers tot wereldwijde winkelketens

Toi-Toys International
Jan Hilgersweg 9
5657 ES  Eindhoven
The Netherlands
+31 40 254 36 10
+49 3222 1094 937
info@toi-toys.com