Licentie speelgoed

/public/site/uploads/assortiment/85593.jpg
/public/site/uploads/assortiment/85327-1.jpg
/public/site/uploads/assortiment/85683-1.jpg
/public/site/uploads/assortiment/85292-1.jpg
/public/site/uploads/assortiment/85527.jpg

Naast vele merkloze speelgoederen vind u bij ons ook het zogenoemde licentie speelgoed. Speelgoed met de grote helden van tv en film. Neem nu bijvoorbeeld de klassieker Mickey Mouse© van Disney©. Of de vele prinsessen die zij door de jaren op het grote doek hebben laten verschijnen. Wij bieden een veelvoud van artikelen in vele categorieën.

Voor ieder wat wils

Bij Toi-Toys hebben wij een grote selectie in licentie speelgoed. Zo kunnen wij garanderen dat er voor iedereen iets bij zit wat ze aanspreekt. Waar meiden meer neigen naar de prinsessen van Disney©, zullen de jongens meer naar een serie als Cars© neigen. Ook bieden wij het speelgoed en aanverwanten van die leuke bekende muis die ons al decennia vermaakt. Deze is dan ook weer een goed voorbeeld van speelgoed welke alle leeftijden aanspreekt. Het speelgoed maakt een onderverdeling in onder meer pennen, tassen, knuffels, schriften, dekens, enzovoorts. 

Superhelden

Ook kunnen wij de superhelden natuurlijk niet vergeten. De krachtige figuren waar menig kind toch wel tegenop kijkt. Zo zal het kind zich in deze super wereld thuis voelen met alle aanverwanten van deze helden. Hiermee zal het de grootste avonturen mee kunnen maken, veilig in de vertrouwde omgeving van het huis.

Licentie speelgoed kopen bij Toi-Toys

Bij Toi-Toys bieden wij een groot assortiment in allerlei speelgoed. Dit is mooi en duurzaam speelgoed welke zorgvuldig wordt vormgegeven en afgewerkt. Het speelgoed voldoet aan alle Europese wetgevingen en wordt ook nog eens extra getest door ons eigen laboratorium. Zo bieden wij alle producten met een zekerheid van veiligheid aan. Onze inkopers stellen elke drie maanden een nieuwe collectie samen zodat wij altijd nieuwe artikelen kunnen aanbieden. Toi-Toys levert onder meer aan Horeca gelegenheden, Groothandels, Winkeliers en Winkelketens. Heeft u interesse in de diensten van Toi-Toys maar wilt u toch nog wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen wij van alle extra informatie voorzien die u verlangt. Heeft u al genoeg gelezen en bent u benieuwd naar ons assortiment? Registreer u dan om een inzicht te krijgen in de webshop. Hier vindt u alle artikelen die wij aanbieden.

Importeur & groothandel in heel Europa

Van kleine ondernemers tot wereldwijde winkelketens

Toi-Toys International
Jan Hilgersweg 9
5657 ES  Eindhoven
The Netherlands
+31 40 254 36 10
+49 3222 1094 937
info@toi-toys.com