Knutselen & Stationary

/public/site/uploads/assortiment/45633.jpg
/public/site/uploads/assortiment/46011.jpg
/public/site/uploads/assortiment/47348.jpg
/public/site/uploads/assortiment/41600.jpg
/public/site/uploads/assortiment/46004.jpg

U wilt de leukste spullen aanbieden voor knutselen & stationary? Dan bent u bij Toi-Toys aan het juiste adres. Wij bieden een groot aanbod in stickers, kleurboeken, stiften en potloden. Hiermee kunt u uw klant op haar wenken bedienen. Door onze korte lijnen met de producenten zijn wij in staat om een groot assortiment te bieden.

Lekker knutselen

U wilt uw assortiment uitbreiden of opzetten voor knutsel spulletjes en stationary? Toi-Toys bied u alle mogelijkheden hiertoe. Binnen no-time heeft u samen met ons een groot assortiment in knutsel spullen. Zo hebben wij vele lijnen en vooral ook korte lijnen met de producenten, wat ons in staat stelt om snel een breed assortiment te realiseren. Zo kunt u uw klanten snel aan het knutselen zetten. Ook voor leuk papier en tekenboeken kunt u bij ons terecht. Zo staan wij samen garant voor een tevreden klant.

Breed assortiment om te knutselen

In ons assortiment vind u veel producten. Vooral zijn wij erg trots op de breedte van ons assortiment. Zo vind u bij ons onder meer de leukste spullen om te verven. Deze zijn zowel universeel als gericht op jongens of meiden. Ook met tekenboeken zijn wij goed op de hoogte. Voor de jongedames een boek om een “kaal” figuur een mooi kapsel te bieden en de make-up te tekenen. Waar er voor de jongens juist een stoere scene op papier is gezet om af te ronden. Op deze manier kunt u altijd het juiste product aanlevern.

Knutselen en Stationary bij Toi-Toys

Zoals u wel duidelijk is geworden bieden wij een breed assortiment aan knutsel spulletjes en stationary. Samen met u kunnen wij zo alle klanten bedienen. Toi-Toys levert onder andere aan Horeca, Winkeliers, Groothandels en Winkelketens. Heeft u interesse gekregen in het speelgoed van Toi-Toys, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wilt u toegang tot ons volledige assortiment? Registreer u dan om inzicht te krijgen. Toi-Toys: De nummer 1 in Speelgoed.

Importeur & groothandel in heel Europa

Van kleine ondernemers tot wereldwijde winkelketens

Toi-Toys International
Jan Hilgersweg 9
5657 ES  Eindhoven
The Netherlands
+31 40 254 36 10
+49 3222 1094 937
info@toi-toys.com