Thema series

/public/site/uploads/assortiment/12056.jpg
/public/site/uploads/assortiment/13250.jpg
/public/site/uploads/assortiment/12123.jpg
/public/site/uploads/assortiment/17091.jpg
/public/site/uploads/assortiment/18750.jpg

Ieder kind heeft een groot inbeeldings vermogen en fantasie. Onze thema series helpen hierbij. Zij pakken een voorwerp op en in gedachten worden zij meegenomen naar een bepaalde wereld. Zo kunnen zij zich zo goed bezighouden met slecht een stok of een ander voorwerp.

De stoere jongens

Er zit vanaf een bepaalde leeftijd een verschil tussen jongens en meiden. Waar ze in het begin nog allemaal samen speelden en dezelfde interesses hebben, gaan ze zich op een gegeven moment onderscheiden. De meiden worden lief en de jongens stoer. Voor deze stoere jongens zijn er typische jongens producten zoals piraten attributen, politie aanverwanten en ruimte helmen. Zo kunnen zij zich in een stoere wereld plaatsen en zichzelf entertainen.

De zoete meiden

Waar jongens meestal naar een stoere kant neigen, gaan meiden snel naar de lieve en verzorgende kant. Wie herkent het niet; de thee set aan een klein tafeltje met de knuffels er rond om heen. Een high tea met de knuffels dus. Of het kleine meisje dat sierlijk met een toverstaf aan het rond zwieren is. Zo kan een meid in haar eigen prinsessen wereld leven met alle tierlantijntjes en sierlijkheden.

Speelgoed in uw Design

Waar u bij veel groothandels thuiskomt met een standaard product in een standaard verpakking met een standaard uitstraling, kunnen wij u nog een stapje verder meenemen. Toi-Toys heeft een eigen design afdeling waar u uw eigen speelgoed verpakkingen kunt laten maken. Zo heeft u een eigen product wat aan uw eisen voldoet. Gegarandeerd dat het er uit springt!

Speelgoed kopen bij Toi-Toys

Vergis u niet, Toi-Toys is geen speelgoed winkel. Echter is het een speelgoed groothandel. Wij leveren aan Horeca, Winkeliers, Groothandels en Winkelketens. Door onze korte lijnen met de leveranciers hebben wij de nieuwste trends in huis in deze trendgevoelige markt. Heeft u interesse gekregen in onze diensten en wilt u nog wat meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Zo kunnen wij u verder informeren. Heeft u al genoeg gezien en wilt u inkopen? Registreer dan voor onze webshop zodat u toegang heeft tot ons volledige assortiment! Toi-Toys: De nr.1 in speelgoed.

Importeur & groothandel in heel Europa

Van kleine ondernemers tot wereldwijde winkelketens

Toi-Toys International
Jan Hilgersweg 9
5657 ES  Eindhoven
The Netherlands
+31 40 254 36 10
+49 3222 1094 937
info@toi-toys.com