Dieren, Gadgets & Fun

/public/site/uploads/assortiment/30876.jpg
/public/site/uploads/assortiment/34660.jpg
/public/site/uploads/assortiment/35682.jpg
/public/site/uploads/assortiment/32150.jpg
/public/site/uploads/assortiment/35016.jpg

Wie wil er nu niet leuke gadgets ter entertainment? Iedereen toch? Een gadget, een gizmo, een hebbedingetje, een wannahave. Altijd leuk om je even te vermaken. Wij bieden een groot assortiment in allerlei richtingen. Of u nu iets mechanisch, electronisch of gewoon een plastic hebbedingetje zoekt, wij bieden een uitkomst. Ideaal voor cadeaus of om de verveling tegen te gaan.

3D viewer

Altijd al in virtual reality willen rondlopen? Dit is uw kans. Wij bieden een goedkoop alternatief op de vele dure oplossingen. De VR Bril die wij aanbieden functioneert zoals ieder ander. U plaatst uw telefoon in het apparaat, plaatst de bril over uw ogen en het kan beginnen. Binnen no-time vliegt u door de ruimte, zwemt in de diepste oceanen of beleeft een achtbaan zonder uw stoel te verlaten. Ook hoeft u zo geen gordels of beugels om, maar het is wel aan te raden om even stevig te gaan zitten.

Leuk voor cadeau’s!

Gadgets zijn vaak de kleine dingetjes die niet zo snel voor zichzelf gekocht worden, maar juist perfect zijn om cadeau te geven. Gadgets waren vroegen nog iets voor wat als Nerd werd gezien. Echter is tegenwoordig het tegenover gestelde waar. Iedereen heeft gadgets. Ook het idee dat gadgets alleen technische hoogstandjes zijn is niet waar. Het kan simpelweg iets zijn wat iemand graag wil hebben of iets makkelijks zoals een stressbal. 

Gadgets koopt u bij Toi-Toys

Bent u overtuigd en wilt u direct de gadgets toevoegen in uw assortiment? Registreer dan voor onze webshop. Hier heeft u direct een overzicht van onze producten. Wilt u nog meer informatie, aarzel dan niet en neem even contact met ons op. Hier helpen wij u graag mee verder. Toi-Toys levert onder meer aan Horeca gelegenheden, Winkeliers, Groothandels en Winkelketens. Volgt u nu ook? Toi-Toys, de nummer één in speelgoed.

Importeur & groothandel in heel Europa

Van kleine ondernemers tot wereldwijde winkelketens

Toi-Toys International
Jan Hilgersweg 9
5657 ES  Eindhoven
The Netherlands
+31 40 254 36 10
+49 3222 1094 937
info@toi-toys.com