Buitenspeelgoed

/public/site/uploads/assortiment/65010kopie.jpg
/public/site/uploads/assortiment/62075kopie.jpg
/public/site/uploads/assortiment/65080.jpg
/public/site/uploads/assortiment/61124kopie.jpg
/public/site/uploads/assortiment/61017.jpg

Lekker buiten spelen. Er wordt steeds vaker geroepen dat dit steeds minder gebeurt. Wees dan de aanstichter van het buitenspelen met het buitenspeelgoed van Toi-Toys. Onafhankelijk van het weertype, wij bieden voor alle types een oplossing. Een waterpistool voor wanneer het warm is, of juist een voetbal die altijd te gebruiken valt. U vind het allemaal bij Toi-Toys.

Snel vooruit!

Welke jongen houdt er nu niet van om hard vooruit te racen en wedstrijdjes te houden. Bijvoorbeeld op een step of een skateboard. Dit gaat natuurlijk wel met vallen en opstaan, maar zo zijn we toch allemaal groot geworden? Gun het kind de ervaring van winnen en verliezen en zo met voorspoed en tegenslag om te gaan.

Lekker afkoelen

Toi-Toys bied een groot assortiment aan zomerspeelgoed. Hieronder kunt u onder meer waterballonnen, waterpistolen en zwembad speelgoed vinden. Lekker met een balletje overgooien in het zwembad. Hele veldslagen met waterpistolen en waterballonen, daar houdt toch ieder kind van? Heerlijk om af te koelen in de zomer.

Sportieve invulling van de dag

Haal snel de voetballen, volleyballen en andere ballen van Toi-Toys in uw assortiment. Zo biedt u de kinderen de mogelijkheid om lekker sportief bezig te zijn met een bal. Denk aan het mooie straatvoetbal, wat misschien soms wat lomp is, maar wel fair. Of een potje volleybal op het veldje tegenover. Kinderen zullen zich vermaken en spellen verzinnen. Zo blijven ze lekker actief en hebben de ouders er geen kind meer aan.

Buitenspeelgoed kopen bij Toi-Toys

Toi-Toys is een speelgoed groothandel met een groot assortiment aan allerlei speelgoed, waaronder buitenspeelgoed. Heeft u interesse gekregen in ons speelgoed maar wenst u nog wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen wij snel en makkelijk uw vragen beantwoorden. Heeft u al besloten? Schrijf u dan in om toegang tot ons volledige assortiment te krijgen. Wij leveren onder meer aan Horeca gelegenheden, winkeliers, winkelketens en groothandels. Toi-Toys: De nummer 1 in speelgoed.

Importeur & groothandel in heel Europa

Van kleine ondernemers tot wereldwijde winkelketens

Toi-Toys International
Jan Hilgersweg 9
5657 ES  Eindhoven
The Netherlands
+31 40 254 36 10
+49 3222 1094 937
info@toi-toys.com