Voertuigen

/public/site/uploads/assortiment/27095.jpg
/public/site/uploads/assortiment/25374.jpg
/public/site/uploads/assortiment/21757.jpg
/public/site/uploads/assortiment/21068.jpg
/public/site/uploads/assortiment/24000.jpg

Welk kind heeft vroeger nou niet met kleine autootjes gespeeld? Iedereen toch? Bij Toi-Toys bieden wij een groot assortiment van speelgoed voertuigen aan. Zo hebben wij auto’s, vliegtuigen, boten en motoren. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in vele kleuren en vormen. Zo garanderen wij dat uw klanten er weer een leuke auto bij krijgen.

Stoere auto’s voor stoere kinderen

Ieder kind droomt er van om brandweerman te worden. Maar om ze nu echt met vuur te laten spelen gaat natuurlijk een beetje de verkeerde kant op. Wij bieden een goed alternatief! Onze brandweerauto’s zijn stoer en functioneel. Neem er een met een ladder op zodat hij gebouwen kan beklimmen of kies er een met een geluid zodat de ouders horendol worden. De kinderen zullen het geweldig vinden en de ouders zullen er geen kind meer aan hebben.

Creativiteit is de moeder van uitvinding

Waar veel mensen noodzaak de moeder van uitvinding benoemen, zien wij het anders. Creativiteit zorgt er voor dat er om een probleem heen gedacht kan worden. Zorg er daarom voor dat uw kind creatief blijft en zo leert omdenken. Creativiteit is goed te stimuleren met speelgoed. Waar wij een tafel en een stoel zien, zien kinderen nog een gebouw met een toren. Zorg er voor dat zij dit blijven doen door goed speelgoed aan te bieden. Goed speelgoed van Toi-Toys.

Speelgoed voertuigen kopen bij Toi-Toys

Bij Toi-Toys bieden wij u een groot assortiment van speelgoedvoertuigen aan. Denk hierbij aan auto’s, vrachtwagens, motoren en vliegtuigen. Deze prikkelen allemaal de verbeelding van de kinderen en geven ze een fijne afleiding. Alle producten van Toi-Toys voldoen aan de Europese wet en regelgeving. Tevens controleren wij het speelgoed nog in ons eigen laboratorium. Heeft u interesse gekregen en wilt u graag wat meer geïnformeerd worden? Neem dan vooral eens contact met ons op. Heeft u genoeg gezien en wilt u overgaan tot het kopen van speelgoed? Registreer u dan in onze webshop om zo toegang te krijgen tot ons assortiment. Toi-Toys: De nr. 1 in speelgoed!

Importeur & groothandel in heel Europa

Van kleine ondernemers tot wereldwijde winkelketens

Toi-Toys International
Jan Hilgersweg 9
5657 ES  Eindhoven
The Netherlands
+31 40 254 36 10
+49 3222 1094 937
info@toi-toys.com